• China R&S FSW Signal lan Spectrum Analyzer
  • Produsen Penganalisis Sinyal lan Spektrum
  • Pabrik Analyzer Jaringan

Babagan awake dhewe

Dongguan Qihang Electronic Technology Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing melu RF, gelombang mikro, riset lan pangembangan peralatan tes elektronik, dodolan, pangopènan, metrologi, konsultasi teknis lan nyediakake sistem tes RF Bluetooth lan solusi tes. We spesialisasine ing produksi sakaanalisa spektrum, analisa jaringan, generator sinyal, etc. Wiwit diadegaké ing 2009, adhedhasar sinau terus-terusan lan riset kawruh profesional lan teknologi, nderek owah-owahan dikarepake pasar tightly lan nguber dhuwur-tech ing lapangan instrumentation. Liwat sepuluh taun upaya tanpa wates, wis dadi perusahaan sing kondhang kanthi pangembangan lan produksi instrumen merek dhewe lan badan utama dodolan instrumen merek terkenal internasional.

Waca liyane